28 Temmuz 2009 Salı

TFF SÜPER KUPA MAÇI



Beşiktaş ile Fenerbahçe futbol takımları arasında yapılacak TFF Süper Kupa maçının biletleri yarın saat 09.0İSTANBUL - Beşiktaş ile Fenerbahçe futbol takımları arasında yapılacak TFF Süper Kupa maçının biletleri yarın saat 09.00'dan itibaren Biletix'ten satışa çıkarılacak.


Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 2 Ağustos Pazar günü saat 21.00'de başlayacak karşılaşmanın bilet fiyatları 20 lira ila 40 lira arasında değişiyor.

0'dan itibaren Biletix'ten satışa çıkarılacak. 'Art arda Avrupa Ligi ve Süper Kupa maçını oynayacağız. İşler ciddi. Ben ve arkadaşlarım sorumluluklarımızın farkındayız'

SADECE BİR KEZ YENİLDİK
Alex genel bir durum değerlendirmesi yaptı. 'Artık işler ciddiye bindi' diye sözlerine başlayan tecrübeli futbolcu, 4 hazırlık maçında 1 kez yenildiklerini Perşembe günü Avrupa Ligi'nde pazar günü ise Süper Kupa maçında kendilerini oldukça ciddi sınavların beklediğini dile getirdi.

TEKNİK HEYETLE UYUMLUYUZ
KAPTAN, Teknik Direktör Daum ve teknik heyetle futbolcuların uyumuna dikkat çekti. Alex , 'Türkiye'yi tanıyan bir ekibin başımızda olması büyük avantaj' diye konuştu. Yıldız futbolcu, sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Çok çalıştık ve gelişme gösterdik. Yeni sezonda hepimize bol şans' dedi.

2 milyon daha...
F.BAHÇE, İspanyol golcüsü Daniel Güiza'yı satmak için taliplerinin tekliflerinde 2 milyon euro daha artış yapmalarını bekliyor. Son olarak O.Lyon'dan 12 milyon euroluk teklif alan Sarı-Lacivertliler miktarın 14 milyona çıkması halinde Güiza'ya satmayı düşünüyor.

Honved maçının programı belli oldu
UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Perşembe günü Kadıköy'de oynanacak F.Bahçe-Honved maçının programı açıklandı. Daum, 29 Temmuz'da basın toplantısı yapacak.
SARI-LACİVERTLİLER, maçtan önceki son antrenmanı ise Can Bartu Kamp Merkezi'nde 18.00'de yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açılacak.

Fener'de Honved hazırlığı
FENERBAHÇE UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü oynayacağı Honved maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Futbolcular teknik ve taktik ağırlıklı çalıştı.
OYUNCULARIN oldukça hırslı ve istekli çalışması teknik heyeti sevindirdi. Özellikle yeni transferlerin arzulu görünmesi Daum'u memnun etti.
İspanya'da takımla birlikte olan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Sarsmaz açıkladı. Delgado'nun sözleşmesi askıya alınıyor.


Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na katılan Sarsmaz, Delgado'nun menajerliğini yapan babası Eduardo'yla görüşmelerde sona gelindiğini, askıya alma önerisini kabul ettiklerini, sadece birkaç küçük detay üzerinde konuştuklarını açıkladı.

Sarsmaz, ayrıca Barış Kupası'nda finale kalmaları durumunda Süper Kupa'yı feda etmeyeceklerini, federasyondan erteleme talep edeceklerini dile getirdi.

Matias Delgado'nun sözleşmesini askıya alabilmek için babası ve menajeri Eduardo Delgado'yla birkaç gündür görüştüklerini ifade eden Sarsmaz, "Delgado'nun babasıyla görüşmelerimiz sürüyor. Sanırım sözleşmeyi askıya almayı kabul edecekler. Son detayları konuşuyoruz. Bana göre bu sorunu çözdük" dedi.

TRANSFER MÜJDESİ

Nedim Sarsmaz, transfer için koşulların oluştuğunu da belirterek, "Herkesi heyecanlandıracak büyük bir transfer yapacağız" şeklinde konuştu.

"FENERBAHÇE'DEN ANLAYIŞ BEKLİYORUZ"

Porto maçından sonra yarı final oynayıp oynayamayacaklarının ortaya çıkacağını vurgulayan Sarsmaz, "Yarı finalde başarılı olursak davranış şeklimiz değişebilir; çünkü Barış Kupası'nda final oynamak Beşiktaş'ın isminin dünya basını tarafından takibe alınması anlamına gelir, ayrıca 2 milyon Euro'ya yakın para kazanacağız. Barış Kupası'nda finale kalırsak federasyona başvurup, Süper Kupa maçının tarihini ileriye almalarını isteyeceğiz. Fenerbahçe Kulübü'nden de anlayış bekliyoruz. Öyle tahmin ediyorum ki onların kupa maçından önce ve sonra iki ön eleme karşılaşması var. Dolayısıyla erteleme kararı Fenerbahçe için de iyi olabilir. Bunlar henüz olasılık, ama yüksek olasılık; çünkü Beşiktaş iyi gidiyor, finale çıkabilir" dedi.

Sarsmaz, İspanya'da takımın çalışmalarını sürdürdüğü Huelva kentinde tıpkı Avusturya'dakine benzer hava koşullarının olduğunu belirterek, "Çalışmalar çok iyi gidiyor. Takımın atmosferi de oldukça iyi. Lyon maçında takımın performansını çok beğendim. Geçen sezondan daha iyi, daha kaynaşmış bir ekip gördüm" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum icin teşekkür ederim