6 Ekim 2009 Salı

alex bu hafta dünya karmasında


İlgili Haberler


Fenerbahçe savunması altın çağını yaşıyor

Alex: "Bir gün bir takım bizi yenecek ama..."

"Alex'i izlediğiniz zaman kalbiniz güler"

Fenerbahçe Alex ile rekora

Fenerbahçe, Beşiktaş'a destek çıktı

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ni 3-0 yendiği maçta iki gol atan Brezilyalı futbolcu Alex, haftanın karmasında yer aldı.

Alex, dünyanın çeşitli yerlerinde çok sayıda dille yayınlanan www.goal.com tarafından, Gençlerbirliği maçındaki performansından ötürü, dünyada haftanın en başarılı isimleri arasında gösterildi.

Sitenin dünyadaki editörlerinin oylarıyla her hafta belirlenen "dünyada faftanın futbolcusu" unvanını, bu hafta Arsenalli Fabregas elde ederken, başarılı performanslar kategorisinde yer alan dört futbolcudan biri Fenerbahçe kaptanı Alex oldu.

Roma'dan Francesco Totti, Boca Juniors'tan Martin Palermo ve Palmeiras'tan Diego Souza ile dünyada haftanın başarılı performanslarına imza atan dört başarılı futbolcusu arasında gösterilen Alex için yapılan değerlendirme şöyle:

"Brezilyalı futbolcu Sheriff maçında takımına galibiyeti getiren golü kaydettikten sonra, hafta sonu da 3-0 kazandıkları Gençlerbirliği karşılaşmasında iki gole birden imza atarak, rekoru getiren oyuncu oldu.

"Alex, Fenerbahçe tarihinin en başarılı oyuncuları arasındaki yerini çoktan aldı. Bu gidişle gelmiş geçmiş en iyi yabancı futbolcuda olacak.  yorum yap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum icin teşekkür ederim