4 Ekim 2009 Pazar

işte fenerbahçenin rekoru


Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ni ezdi geçti

Turkcell Süper Lig'in 8. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup ederek haftayı üç puanla kapadı. Sarı - lacivertli ekip ligin tek yenilgisiz takımı olarak puanını 24'ı çakırdı ve en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını da 5'e çıkardı.

İŞTE FENERBAHÇENİN REKOR GECESİ

10. dakikada ceza sahası dışından Alex'in kullandığı serbest vuruşta, kaleci Serdar, topu elinden kaçırırken, Lugano ve Dos Santos'un müdahale çabalarına karşın ikinci hamlede meşin yuvarlağı kontrol etti.



13. dakikada Fenerbahçe, Alex'in golüyle Gençlerbirliği karşısında 1-0 öne geçti. Sağdan Gökhan'ın ortaladığı topu ceza sahası içinde Güiza, Alex'in önüne bırakırken, Brezilyalı oyuncu yerden düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı: 1-0.


27. dakikada Emre'nin ara pasıyla Güiza, Gençlerbirliği ceza sahasına girdiği sırada son anda ayak koyan Orhan, topu kornere göndererek, tehlikenin büyümesini önledi.

44. dakikada ceza sahası önünde Alex'in bıraktığı topa gelişine Dos Santos'n sert vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

Mücadelenin ilk yarısı 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona erdi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum icin teşekkür ederim